Een druk seizoen is afgesloten

Voor we het weten is het seizoen al weer voorbij. Een seizoen waarin veel is gebeurd. Onder andere het kampioenschap van heren 1 Waterpolo, de afdeling wedstrijdzwemmen die op het hoogste niveau in de competitie blijft, succesvolle presentaties bij het synchroonzwemmen en de succesvolle borstcrawlcursussen voor volwassenen.

Organisatie

Ook hebben er veel wisselingen plaatsgevonden in bestuur, TC’s en trainerspool. Maar gelukkig is er ook nog steeds een vaste basis binnen de vereniging. Wel is er een aantal veranderingen in het nieuwe seizoen die we hier speciaal willen noemen:
  • Het afscheid van Ineke van Beusekom als vrijwilliger binnen G.Z. TriVia;
  • Het einde van de trainerscarrière van Michiel Jelijs binnen het wedstrijdzwemmen van G.Z. TriVia;
  • Het afscheid van de hoofdtrainer van de afdeling wedstrijdzwemmen Janco Nolles;
  • Het afscheid van Engel Vrieling als trainer van heren 1 Waterpolo;
  • Een wisseling in de coördinatie van de kantine.

Afscheid Ineke van Beusekom

Afscheid Ineke

Ineke heeft aangegeven volgend seizoen te stoppen bij G.Z. TriVia. Ineke is 18 jaar lid van G.Z. TriVia waarbij ze heel betrokken is geweest bij allerlei takken van sport binnen G.Z. TriVia en meer. Zij heeft zich al die jaren ingezet voor grote groepen kinderen die hun diploma wilden halen, de minioren binnen het wedstrijdzwemmen, trimzwemmers (met koffie&gebak) en speciaal zwemsters en – zwemmers.
Daarnaast heeft Ineke het coördineren, opleiden en begeleiden van lesinstructeurs altijd voortvarend en met veel plezier opgepakt. Ook haar inzet voor álle TriVianen mogen we niet vergeten: zij had tot nu zitting in het bestuur gehad en heeft de afgelopen jaren een groot deel van de administratie van TriVia uitgevoerd.
Helaas hebben we haar niet kunnen behouden voor TriVia. Maar we zijn blij dat zij nog een half jaar de ondersteuning van de lesinstructeurs in opleiding op zich neemt.
Bij deze willen we haar voor dit alles, en wat we nog verder vergeten zijn, bedanken.
De groep lesinstructeurs is nu hard bezig om de werkzaamheden van Ineke binnen het leszwemmen opnieuw in te vullen. Daartoe zijn inmiddels ook twee nieuwe lesinstructeurs aangetrokken. Voor het bestuur zijn we op zoek naar een vervanger voor Ineke.
Heb je interesse? Stuur dan een mail naar voorzitter

Michiel Jelijs stopt als trainer

Michiel Jelijs
Trainers komen en trainers gaan, maar Michiel is altijd een constante factor geweest aan de badrand van de afdeling wedstrijdzwemmen van TriVia. Mede door een verhuizing naar een prachtig huis buiten de stad komt daar na 24 jaar nu een eind aan: Michiel stopt met training geven en coachen. Michiel bedankt voor al zijn inspanning afgelopen kwart eeuw!

 

 

 

 

 

 

Het afscheid van de hoofdtrainer wedstrijdzwemmen

Janco Nolles
Janco Nolles, de huidig hoofdtrainer van de afdeling wedstrijdzwemmen, heeft aangegeven per volgend seizoen deze functie neer te leggen. Het geven van vijf ochtenden training is niet meer te combineren met zijn baan en gezin. Wel zal Janco op zwemtechnisch vlak advies blijven geven aan zijn opvolger en onze instructeurs opleiden voor hun MFA diploma’s (Internationaal EHBO). Voor zijn inspanningen als hoofdtrainer willen hij hem hartelijk danken.

 

 

Het afscheid van Engel Vrieling

Engel Vrieling
In de Algemene Ledenvergadering van 2016 is hij onderscheiden tot Lid van Verdienste en in 2017 is er een welverdiend afscheid. Engel Vrieling stopt na vele jaren als trainer binnen de afdeling waterpolo. Als kers op de taart, u las het al in de inleiding, hielp hij heren 1 dit jaar nog even aan het kampioenschap. Engel, dank voor al je inspanningen voor het waterpolo binnen G.Z. TriVia!

 

 

Een wisseling in de coördinatie van de kantine

Gerda Emmens
De afgelopen twee jaar is Gerda Emmens actief geweest als coördinator van de kantine. Zij heeft hierbij gezorgd dat de kantine elke dag geopend was, voldeed aan de huidige (strenge) eisen en hiermee binnen G.Z. TriVia een belangrijke taak vervuld. Zij heeft elders een baan gevonden en ons laten weten per volgend seizoen te stoppen. Gerda, bedankt voor al je inspanningen in onze mooie kantine!
Hoewel wij in het komend seizoen van een aantal mensen afscheid nemen, verwelkomen wij komend seizoen ook een aantal frisse vrijwilligers. Zo hebben wij binnen bijna elke afdeling alweer nieuwe trainers gevonden en ook voor de kantine is er inmiddels een opvolger gevonden. Wij hebben er groot vertrouwen in dat we met deze (nieuwe) vrijwilligers dezelfde kwaliteit, maar ook hetzelfde plezier, kunnen behouden.

Borrel start nieuwe seizoen

We hebben geen G.Z. TriVia-Borrel aan het eind van het seizoen kunnen laten plaatsvinden om op gepaste wijze onze vertrekkende vrijwilligers goed te kunnen bedanken en in het zonnetje te zetten. Daarom willen we graag een G.Z. TriVia-borrel aan het begin van het seizoen organiseren. Op die manier kan een ieder nog ongedwongen afscheid nemen van de vrijwilligers die deels of geheel stoppen, de vakantieverhalen met elkaar delen en goede voornemens voor het nieuwe seizoen uitspreken. De datum zal nog worden bekend gemaakt.