LESZWEMMEN: ZWEMLES & MEER LEREN

Leszwemmen volgens SuperSpetters

Leszwemmen bij G.Z. TriVia

Binnen de afdeling leszwemmen kunnen wij u een ruim aanbod van zwemlessen voorzetten. We starten in de basis; Bij G.Z. TriVia werken we met het Zwem ABC. Hier leren we de kinderen op een veilige en vooral leuke manier door het water te bewegen. Na het behalen van het C diploma zijn de kinderen zwemvaardig. Na dit diploma hebben we nog tal van mogelijkheden. Direct na diploma C volgen de zwemvaardigheidsdiploma’s. Deze diploma’s zijn combinatiediploma’s van de sporten wedstrijdzwemmen, waterpolo en synchroonzwemmen. De zwemmers leren veel skills aan, maar breiden hun C diploma ook uit. Daarnaast bieden we bijvoorbeeld de diploma’s snorkelen en survival aan. Leer onder water te oriënteren met een duikbril en snorkel. Of leer je je in het water warm te houden als je uit een boot valt.

Meer over onze zwemactiviteiten:

Zwemlessen: Zwem ABC

Voor alle kinderen die minimaal 5 jaar zijn bieden wij zwemlessen aan. Deze zwemlessen worden gegeven in zowel Zwembad de Parrel (Selwerd/Paddepoel), Sportcentrum Kardinge (Lewenborg/Beijum) en het Helperzwembad (Helpman). Lees meer »

Leszwemmen: Vervolgdiploma’s (Zwemvaardigheidsdiploma’s)

Wil je na het behalen van het A-, B- en C- diploma door met zwemmen? Je wilt meer diploma’s zoals plankspringen, snorkelen of je survivaldiploma’s halen? Lees meer »

Doorstroom naar de afdelingen waterpolo, synchroonzwemmen en wedstrijdzwemmen

Binnen de afdeling leszwemmen kun je kennismaken met de facetten die bij elk van de wedstrijd afdelingen (waterpolo, synchroonzwemmen en wedstrijdzwemmen) centraal staan. Maar ook is een doorstroom mogelijk naar een van deze afdelingen. Lees meer »

Sponsors