Maandag 12 februari t/m zondag 8 april

Beste TriVia-leden, ouders, vrijwilligers en betrokken,

G.Z. TriVia mag ook in 2018 weer meedoen met de Jeugdsponsoractie van Poiesz Supermarkten! Dit is een mooie spaaractie voor onze vereniging! Vorig jaar heeft het onze vereniging rond de € 1.200, – opgeleverd. Dat resultaat willen we dit jaar graag verbeteren. Daarom willen we jullie via deze brief informeren om zo veel mensen te laten mee doen.

Wat?

Ook dit jaar is het de bedoeling om via de Jeugd Sponsor Actie munten te verzamelen voor onze vereniging. Hoe meer munten, hoe meer actiegeld. Zo kunnen we voor de afdelingen van de vereniging zoveel mogelijk actiegeld ophalen.  Alle Poiesz Supermarkten in het Noorden doen mee. Bij elke € 10,- aan boodschappen en bij actieproducten ontvangen jullie een of meer Jeugd Sponsor Munten. Die munten moeten in kokers worden gedaan.

Voor de aanbiedingen die extra munten opleveren, zie: deze pagina.

Waar?

Die kokers staan in alle supermarkten. Maar iedere deelnemende vereniging is verbonden met een specifieke Poiesz Supermarkt. G.Z. TriVia is verbonden met de Poiesz aan De Savornin Lohmanlaan in de wijk Helpman, op loopafstand van het Helperzwembad. Onze koker staat dus daar!

Echter, het is niet voor iedereen even handig om naar de Poiesz in Helpman te gaan. Daarom kunnen jullie de munten ook aan je trainer geven. Een andere mogelijkheid is een heuse inleverbus. Deze komt te staan in het ‘natte hok’ en bij de balie van de kantine.

Wanneer?

De jeugdsponsoractie is van maandag 12 februari tot en met zondag 8 april. De tweede week is de actieweek van G.Z. TriVia. Op zaterdag 24 februari staan we als G.Z. TriVia zelf ook in de supermarkt. We helpen mee om zoveel mogelijk van de dagaanbieding te verkopen voor heel veel extra munten.

Het sponsorproduct is Tompoucen: Voor elke doos kunnen dan telkens 15 sponsormunten verdienen. Kom dus deze overheerlijke tompoucen kopen! J

Helpen? Ja!

Ja, jullie kunnen op verschillende manieren helpen! Hoe?

  1. Door alleen al zelf (eens) boodschappen te doen bij Poiesz!
  2. Door familie en vrienden te vragen boodschappen te doen bij Poiesz en de munten aan jou te geven.
  3. Ondernemer? Door eens de boodschappen voor het bedrijf bij Poiesz te doen!

Ook kunnen we jullie hulp gebruiken op zaterdag 24 februari aanstaande. Een deel van het sponsorgeld gaat dan naar jouw afdeling. De afdeling kan dan zeggen waarvoor het sponsorgeld gebruikt wordt. Gedurende de dag dienen er telkens 2 volwassen begeleiders en 2 jeugdsporters aanwezig te zijn.

Stemmen? Stemmen!

De 50 verenigingen met de meeste stemmen aan het eind van de Jeugd Sponsor Actie krijgen 500 sponsormunten extra! Dat is natuurlijk een enorme boost voor TriVia. Iedereen die stemt maakt bovendien kans op Poiesz waardebonnen. En je kunt elke week stemmen!

De online stemactie is vanaf maandag 12 februari te vinden op deze pagina. Op Facebook is de actie te volgen via deze Facebookpagina.

Score en tussenstand!

De tussenstand wordt per Poiesz supermarkt ook bijgehouden op haar eigen website. Twee keer per week wordt de meest actuele tussenstand gepubliceerd.

Hoe meer sponsormunten we verzamelen, hoe meer sponsorgeld TriVia ontvangt, hoe beter het is voor de afdeling en de vereniging.