Dit bericht gaat over de Sinterklaasactie in 2018. Deze is reeds beëindigd. 
Ook dit jaar organiseert de afdeling wedstrijdzwemmen een ‘Sinterklaasactie’.
 
Hoe maken we van Sinterklaasactie 2018 een succes? 
  ·       Jullie vragen aan je ouders, broers, zussen, ooms, tantes, grootouders, vrienden, kennissen en/of buren of ze deze lekkernijen willen kopen. Je neemt de bijgevoegde lijst mee om deze bestellingen op te schrijven.
 
Tip: kopieer de lijst voordat je bestellingen opneemt, zodat je ook na de eerste lijst nog bestellingen kunt toevoegen op een tweede lijst.
·       Je levert de hele bestellijst in bij Tiemen, Luciënne of Martine vóór 16 november 2018, 18.00 uur. Dit kan ook per mail: haluwi@home.nl t.a.v. Sinterklaasactie (Pas na een ontvangstbevestiging is je bestelling akkoord).
·       Wij zorgen dat alle bestelde producten op 26 november van 16.00 – 19.00 uur afgehaald kunnen worden in de kantine van het Helperbad. Je betaalt daar ter plekke al jouw bestellingen, dus houdt daar rekening mee!
 
Tip: Je kunt jouw klanten ook al laten betalen als je de bestelling opneemt.
·       Jullie hebben daarna de tijd om alle heerlijkheden bij jullie klanten te brengen voordat het Sinterklaasavond is. Denk eraan dat de klanten afrekenen bij jou als je de bestelling aflevert (als ze nog niet betaald hebben bij het opnemen van de bestelling).
·       Verkoop jij het meeste? Win 1 van de volgende prijzen:
–  Bon van Active Swimwear ter waarde van € 50,00;
–  Een zwembril
–  Een badmuts
Dus: Ga aan de slag en zorg dat je een heleboel mensen in je omgeving blij maakt met jouw hulp om alle lekkernijen voor Sinterklaas in huis te hebben.
 
“Lekkerder” kan het niet!! 
Groeten van Tiemen, Luciënne en Martine