Wat is de Grote Clubactie?

Logo Grote Clubactie

De Grote Clubactie wordt jaarlijks georganiseerd bij G.Z. TriVia. (Jeugd)leden kunnen met een verkoopboekje bij familie, bekenden, buren of de gehele wijk door gaan. Hierbij verkopen zij loten à €3,- per stuk. Van deze loten gaat 70% naar de afdeling, 20% naar de prijzen beschikbaar gesteld door de Grote Clubactie en 10% naar het verkopende lid. Hoe meer loten het lid verkoopt, hoe meer geld zij krijgen aan het einde van de actie. Binnen G.Z. TriVia wordt er tevens een actie georganiseerd voor de leden die de meeste loten verkopen.

De Grote Clubactie vind plaats in de maanden september tot en met december. Omdat het geld vaak binnenkomt in het jaar daarna, is de uitreiking van geld en prijzen ook altijd later.

Uitslag Grote Clubactie 2018

Dit jaar hebben 30 zwemmers vanuit de hele vereniging gelopen en zij hebben in totaal 800 loten weten te verkopen. Via onze website hebben we er ook nog 73 verkocht waardoor we een totaal hebben van 873 verkochte loten. Zonder hen was dit niet gelukt. Super bedankt!

Natuurlijk hadden we ook nog een wedstrijd binnen TriVia. De uitslag hiervan is:

  • 1e plaats: Melodie Nieborg van de afdeling Wedstrijdzwemmen. Melodie verkocht in haar eentje 283 loten. Hiermee wint ze de tablet en ontvangt ze ook nog eens €66,- vanuit de door haar verkochte loten.
  • 2e plaats: Giovanny Schepel van de afdeling Leszwemmen. Giovanny verkocht 111 loten en wint hiermee de tweede prijs; een cadeaucheque van €50,-. Daarnaast ontvangt hij ook nog €25 uit zijn verkochte loten.
  • 3e plaats: Kimberly Bohne van de afdeling Wedstrijdzwemmen. Kimberly verkocht 35 loten en wint hiermee de derde prijs. Daarnaast zal zij ook nog een mooi bedrag ontvangen voor haar verkochte loten.

Wij danken alle deelnemende leden voor hun deelname en hopen op eenzelfde deelname in 2019!

Eerste plaats Clubactie 2018

Jetze de Groot, coördinator Clubactie & Melodie Nieborg, winnares bij TriVia