Kantine Helperzwembad

Op de eerste etage van het Helperzwembad bevindt zich de kantine van het zwembad. Deze kantine wordt al een groot aantal jaren geëxploiteerd door vrijwilligers van G.Z. TriVia. De kantine van het zwembad staat garant voor de ideale locatie om te wachten bij de zwemlessen/-trainingen, een kinderfeestje te vieren of een vergadering te beleggen. Tijdens openingstijden is er tevens de mogelijkheid om een kopje koffie, wat fris, iets te eten of iets anders uit het ruime assortiment te kopen.

Kinderfeestjes

Het Helperzwembad is geweldig voor een kinderfeestje! Elke woensdagmiddag kunnen kinderen hier terecht om uren te ravotten in het water. De kinderen raken op een gezonde en leuke manier die enorme berg energie kwijt.

Voor u is het relatief rustig. En… het Helperzwembad is in Groningen altijd in de buurt! Bijkomen doen ze met patat, ranja, ijs en natuurlijk een leuke verrassing. Glimneuzen verplicht!

Prijs: Afhankelijk van het arrangement

Tijd: Woensdagmiddag tussen 13.30 – 15.30 uur.

Kinderfeestje reserveren? Dit kan via de website van het Helperzwembad

Contact

De kantine wordt gecoördineerd door een door G.Z. TriVia aangestelde coördinator. De huidige coördinator van de kantine is Hanny de Groot. Zij is  bereikbaar per e-mail: kantine@trivia.nl.