Waterpolo: een spetterende sport!

Ben je minimaal in het bezit van Diploma A en lijkt het je leuk om in een groep van jouw leeftijd in het water met een bal te spelen dan is waterpolo misschien iets voor jou.

Bij ons word je getraind door enthousiaste trainers en vrijwilligers, vaak spelers uit hogere teams. Er wordt veel met de bal gezwommen en op doel geschoten zodat jij snel het juiste bal gevoel onder de knie hebt.

Lijkt het je iets, kom dan eens vrijblijvend langs. Je mag drie keer gratis meetrainen. Dan wordt met je overlegd wat je graag wil.

Voor vragen en meer informatie zie Contact of mail waterpolo@trivia.nl.

Informatie over de teamindeling voor seizoen 2019/2020

Het maken van de nieuwe teamindeling is elk jaar weer een hele puzzel, omdat veel spelers opschuiven naar een volgende leeftijdscategorie. En omdat we zo goed mogelijk rekening willen houden met ieders wensen en mogelijkheden.

Lees hier hoe de nieuwe indeling tot stand komt.

Teamindeling volgend seizoen

Via onderstaand link kun je de TriVia jeugd teamindeling zien met daaronder een toelichting. In augustus moeten we definitief bepalen welke spelers we voor welk team inschrijven. Als er naar aanleiding van de eerdere concept indelingen nog dingen overlegd of veranderd moeten worden, trek dan vooral aan de bel via jeugdcommissiewaterpolo@trivia.nl of bij je coach/trainer/coördinator.  Zodra er wijzigingen zijn, zullen we deze doorvoeren en beschikbaar maken via onderstaande link.

Vanwege privacy is onderstaande link beveiligd met een wachtwoord. Dit wachtwoord is verstrekt via TriVia informatie mail over de teamindeling. Mocht je het wachtwoord niet meer hebben, stuur even een berichtje aan jeugdcommissiewaterpolo@trivia.nl

Definitieve Jeugd teamindeling

Verder met waterpolo

De jeugdspelers van TriVia van 6 tot 17 spelen in de gemengde competitie in leeftijdsgroepen (<11, <13, <15, <17). Voor kinderen die talent voor waterpolo hebben, zijn er mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen.

In Groningen is ook een LOOT school voor waterpoloërs. Een LOOT-school is een door NOC*NSF erkende school, die toestemming heeft van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen om, indien nodig, voor jonge talentvolle sporters af te wijken van het normale rooster om hen in staat te stellen studie en topsport optimaal te combineren.