In 2018 is de gehele Papiermolen gerenoveerd. Het toernooi is daarom 1 jaar niet doorgegaan, maar dit jaar is er weer een prachtig toernooi in een volledig gerenoveerd nieuw zwembad.
Programma boekje

Moi waterpolotoppers,

Na een jaartje zonder toernooi, zal het volgende G.Z. TriVia waterpolotoernooi weer plaatsvinden in het weekend van 7 en 8 september (vr 6 september is om 20u het terrein geopend)

Graag nodigen we jou, je team en je vereniging uit voor ons jaarlijkse TriVia waterpolotoernooi. Nadere informatie hiervoor wordt z.s.m. via deze website en de gebruikelijke communicatiekanalen gecommuniceerd.

Belangrijke informatie 2019

  • Locatie: Zwembadencomplex ‘De Papiermolen’, Groningen
  • Aankomst: Vanaf vrijdag 6 september ± 20:00 uur
  • Aanvang toernooi: Zaterdag 7 september ± 08:30 uur
  • Einde toernooi: Zondag 8 september ± 16:00 uur
  • Overnachten: Kamperen op de zonneweide naast het zwembad (geen extra kosten)
  • Huurtenten: Zijn beschikbaar (contact opnemen via mail en uiterlijk voor 15 augustus)
  • Deelnemers: Heren, Dames en Jeugd van alle niveaus
  • Aanmelden: triviatoernooi@gmail.com
  • Inschrijfgeld: € 100,- per team (vóór 30 juni € 95,- per team)
  • Verzorging: Naast de broodjes, koeken en koffie wordt er dit jaar bijzondere aandacht besteed aan de catering, met name de barbecue die op zaterdagavond aan de rand van het bad wordt georganiseerd. Gedetailleerde informatie hierover volgt.

Dit jaar is er een activiteitenteam die na het wedstrijdprogramma leuke activiteiten heeft voor de jeugdspelers. Iedereen is welkom, er zijn geen kosten aan verbonden.

Ook dit jaar bestaat de mogelijkheid om vrijdag al te overnachten op de zonneweide bij het zwembad. Hierdoor is het voor teams die niet uit de buurt van Groningen komen ook haalbaar om zaterdagochtend wedstrijden te spelen.

De hoofdpoules voor de dames (1e/2e klasse bond) en heren (1e/2e klasse bond) worden dit jaar weer door twee bondsscheidsrechters gefloten en spelen 3 keer 8 minuten bruto.

De teams kunnen worden ingeschreven door een e-mail te sturen naar triviatoernooi@gmail.com. Geef altijd duidelijk aan op welk niveau de teams willen spelen, dit voorkomt teleurstellingen op het toernooi.

Naast de Nederlandse teams rekenen wij wederom op de komst van een aantal buitenlandse teams. Vorig jaar hebben we enkele teams teleur moeten stellen, wees dus snel met inschrijven, want vol is vol!!

Met vragen of onduidelijkheden kun je terecht op bovenstaand mailadres of bellen naar Martijn Glazenburg.

Hopelijk tot september 2019 op ons mooie toernooi in Groningen!

Met sportieve groeten,

G.Z. TriVia toernooicommissie

Nb. Het toernooi neemt de KNZB reglementen in acht.