Selecties

De wedstrijdafdeling is onderverdeeld in verschillende selecties.

Minioren-selectie

Minioren selectie G.Z. TriVia

In deze groep komen alle (nieuwe) wedstrijdzwemmers tot 12 jaar. In deze groep wordt de techniek verbeterd en zullen zij starten met het zwemmen van wedstrijden. Daarnaast leren de kinderen te werken met doelen. Beginnende minioren zwemmen op de maandag-, woensdag- en/of vrijdagmiddag.

Minioren die op een hoger niveau willen gaan zwemmen, kunnen doorstromen naar de ochtendgroep. Daar mogen ze dan drie keer per week trainen: maandag, woensdag en vrijdag.

Junioren A-selectie

Junioren A selectie

De junioren A-selectie is het vervolg op de ochtendtraining voor de A minioren. Deze junioren zwemmen op landelijk niveau of hebben potentie hiervoor. Hierin trainen meisjes van 11-14 jaar en jongens van 12-16 jaar. Ze trainen vier tot vijf keer in de week 2 uur.

Jeugd-senioren A-selectie

A senioren selectie G.Z. TriVia

De jeugd/senioren groep is een groep zwemmers die bestaat uit de leeftijd 15 jaar en ouder. Zij hebben allen prestatiedoelen op nationaal niveau zwemmen daarmee in de A-selectie. Zij trainen in ieder geval vijf keer in de week ’s ochtends 2 uur, en doen één keer per week een landtraining. Eventueel kunnen zij dit nog aanvullen met middagtrainingen en een weekendtraining.

Jeugd-senioren B-selectie

B selectie G.Z. TriVia

Voor zwemmers die niet volledig voor plaatsing voor de Nederlandse Kampioenschappen willen of kunnen gaan, is er de B-selectie. Zij trainen voor de Regionale Kampioenschappen. Zij kunnen, afhankelijk van welke groep zij door de trainer worden ingedeeld, maximaal vijf keer in de week trainen: Op elke ochtend in de week van 05:45-07:00. Dit kan worden aangevuld met één keer per week een landtraining.

Jeugd-senioren C-selectie

C selectie G.Z. TriVia

Voor zwemmers die niet volledig voor plaatsing voor de Regio Kampioenschappen willen of kunnen gaan, is er de C-selectie. Zij trainen voor de provinciale B-kampioenschappen en enkele andere wedstrijden. Zij kunnen twee ochtenden plus 2 middagen trainen, en kunnen daarnaast nog één keer per week landtraining doen. Ook nieuwe zwemmers boven de 12 jaar, zonder eerdere wedstrijdervaring, worden in deze selectie ingedeeld.

Bekijk onze selectie indeling

Selectie indeling

Wil je bij ons komen wedstrijdzwemmen? Super! Bekijk via de knop in welke selectie je kunt zwemmen.

Bekijk onze selectie indeling